Un Marş pentru Viaţă va avea loc, sambată, la Cluj

Un Marş pentru Viaţă este programat în această sâmbătă la Cluj.Clujul este unul dintre cele 130 de oraşe în care se va desfăşura respectivul eveniment. Aici, acesta este programat de la ora 15:00, în Piaţa Unirii.

,,În Cluj-Napoca, luna martie a fost declarată „Luna pentru Viaţă” de către mai multe ONG-uri (Clinica ProVita, Life Nation, Clujul pentru Viaţă), în colaborare cu bisericile creştine. În această lună am organizat (şi organizăm, încă) mai multe evenimente sociale, prin care am căutat să reamintim societăţii clujene că viaţa umană, începând de la concepţie şi până la moarte, are o valoare inestimabilă. Vrem să atenţionăm că eliminarea prin avort a celui mai nevinovat dintre noi, a copilului nenăscut, are consecinţe dramatice asupra mamei şi tatălui care l-au conceput şi, pe termen lung, asupra întregii societăţi”, atenţionează dr. David Ille, preşedintele Fundaţiei Clinica Pro Vita.

Marşul este organizat de Fundaţia Clinica Pro Vita, Asociaţia Life Nation şi Asociaţia Clujul pentru Viaţă, în colaborare cu Bisericile creştine. Vorbitorul principal va fi Roxana Stanciu, director executiv al organizaţiei European Dignity Watch, din Bruxelles, Belgia.

Acesta se desfăşoară sub genericul „O lume pentru viaţă”, în peste 280 de localităţi din din România şi din Republica Moldova.Related posts

Leave a Comment