Nu mai sunt bilete de 350, 150 si 100 de lei pentru spectacolul Lord of The Dance

Clujenii se pregătesc pentru spectacolul ce va ajunge în mai puțin de două săptămâni pe scena viitoarei Capitale Europene a Tineretului 2015 și au epuizat deja 3 categorii de bilete (cele cu 350 de lei, 150 de lei și 100 de lei). Totuși, cei care sunt încă interesați de bilete pentru cel mai bun show de dans din lume sunt așteptați să acceseze site-ul http://lordofthedance.ro unde pot găsi cele mai noi informații referitoare la evenimentul de pe 12 Martie 2014.Cel mai bun show de dans din lume, Lord of The Dance, creat de însuși Michael Flatley, ajunge pe 12 Martie 2014 la Cluj-Napoca în cadrul Festivalului Internațional de Muzică și Artă Transilvania. Cel supranumit „show-time extravaganza” va face din nou o oprire în Inima Transilvaniei mai precis la Sala Sporturilor Horia Demian începând cu ora 20:00.

Aflați în turneu internațional, irlandezii care au dat viață poveștii puse în pași de dans de însuși Michael Flatley vor demonstra pentru a doua oară la Cluj-Napoca de ce își merită titulatura de „cel mai bun spectacol de dans din lume”. De asemenea, istoria de peste 7 ani de succes de pe scena dansului, succes care s-a și menținut în toți acești ani, demonstrează pasiunea și determinarea creatorului care în 1998 atingea un record mondial la step cu 35 de bătăi pe secundă.
Așadar, cei care mai vor să își achiziționeze bilete la faimosul show cu renume mondial sunt invitați să acceseze site-ul http://lordofthedance.ro, unde pot găsi toate informațiile necesare referitoare la locațiile de unde se mai pot achiziționa biletele pentru cel mai bun show de dans din lume: Lord of The Dance, eveniment care va avea loc pe 12 Martie 2014 la Sala Sporturilor Horia Demian începând cu ora 20:00.

Related posts

Leave a Comment