Porsche face angajări la Cluj. Care este profilul viitorilor angajaţi

O companie germană membră a grupului Porsche a deschis un punct de lucru la Cluj. Nemţii vor angaja într-o primă fază 40 de persoane.Compania germană de consultanţă IT Mieschke Hofman und Partner, membră a grupului Porsche, caută la Cluj 40 de angajaţi, absolvenţi de informatică şi ştiinţe economice. „Activitatea diviziei MHP din cadrul concernului Porsche s-a dedicat găsirii de soluţii optime în managementul proceselor şi suportului IT utilizat în sfera business, concentrându-se pe branşa automobilelor. MHP oferă la punctul de lucru din Cluj-Napoca servicii complexe de IT, pentru clienţii din întreaga lume. Portofoliul de servicii înglobează întregul ciclu de viaţă al unui produs, de la etapa de application management la managementul proceselor şi, în final, la faza de dezvoltare customizată. Activitatea de la Cluj-Napoca va începe cu 40 de angajaţi, urmând să fie căutaţi, în continuare, absolvenţi de informatică şi ştiinţe economice”, se precizează într-un comunicat dat publicităţii de companie.
Directorul general al IT Mieschke Hofman und Partner, Ralf Hofmann, şi-a exprimat convingerea că în România există numeroşi potenţiali angajaţi, foarte bine pregătiţi din punct de vedere profesional, care vorbesc limbile germană şi engleză.
Compania IT Mieschke Hofman und Partner MHP este membră a grupului Porsche şi are sediul central în Germania, iar anul trecut a înregistrat afaceri de 133,3 milioane euro.

Related posts

Leave a Comment