“Nepoţi de Crăciun” continuă şi în acest an

Campania “Nepoţi de Crăciun” continuă şi în acest an la Cluj.Proiectul este o acţiune umanitară care îi are în centrul atenţiei pe bătrânii rămaşi singuri de sărbători.

Nepoții de Crăciun își doresc să strângă alimente pentru 2000 de pachete care vor ajunge la vârstnicii a căror familii nu le sunt aproape de sărbători.

Iniţiatorii campaniei vor desfăşura acţiunea duminică, în data de 13 decembrie, de la ora 13:00, în zona Food Court-ului din Polus Center.

Doritorii de a contribui, dar care nu pot ajunge la acţiunea de duminică, pot să doneze alimente şi înainte. Se caută în mod deosebit cozonaci, paste făinoase, făină de mălai, făină albă şi fructe. De asemenea, se pot face şi donaţii în contul Asociației Magic People, iban: RO43BTRL06601205I50549XX Banca Transilvania Cluj-Napoca. Banii donați vor fi folosiți pentru a achiziționa aliemntele menţionate mai sus.

Cei care vor merge duminică vor putea asista şi la un moment în care câţiva bunici vor pregăti un spectacol de colinde, tineri artiști vor interpreta piese pe gustul tuturor, iar cei de la Fantasmagia vor susține un spectacol de pantomimă și unul de magie.

Related posts

Leave a Comment