Mihai-Dan Farcaș va conduce filiala Mureș a Forței Dreptei

Forța Dreptei, partidul fondat de Ludovic Orban, anunță lansarea filialei județene mureșene, Forța Dreptei Mureș. Cu o doctrină liberal conservatoare, Forța Dreptei Mureș se angajează să îmbunătățească viața comunității prin implementarea de soluții concrete și promovarea muncii cinstite, educației și implicării civice.

Președintele Forța Dreptei Mureș, antreprenorul Mihai-Dan Farcaș, declară: ”Suntem încântați să lansăm filiala noastră în județul Mureș și suntem hotărâți să promovăm cu tărie valorile și principiile Partidului Forța Dreptei în această zonă. Dorim să fim un partener de dialog pentru autoritățile locale și să oferim soluții concrete pentru problemele cu care se confruntă cetățenii din județ”.

Secretarul general al Forța Dreptei Mureș, Cristian Darosi, a adăugat: ”Echipa noastră este puternică și entuziastă, formată din profesioniști din diferite domenii, care sunt gata să se implice activ în viața comunității. Sunt sigur că în viitor, colegii noștri vor avea o contribuție semnificativă în dezvoltarea județului Mureș”.

Partidul Forța Dreptei este un partid național cu vocație europeană, care promovează valorile și principiile liberale în economie și un conservatorism de tip creștin-democrat în consolidarea societății. Este un partid pentru oamenii liberi care își iubesc țara și care își construiesc singuri destinul. Un partid pentru cei care doresc să pună umărul la dezvoltarea și întărirea României.

Forța Dreptei Mureș are ca scop construirea unei societăți bazate pe principii și valori naționale, creștine și liberale, și dorește să devină principalul partid liberal de dreapta pentru dezvoltarea României. Partidul își asumă tradiția liberalismului național românesc și se angajează să apere și să promoveze principiile și valorile liberale naționale.

Prin reprezentarea Forței Drepte și la nivelul județului Mureș, Ludovic Orban face un pas important în consolidarea acestui partid pe plan local și în oferirea unei alternative viabile cetățenilor din județ.

Related posts

Leave a Comment