“La plăcinte înainte”, sărbătoarea plăcintelor și a motocicliștilor

Clujenii și, numai, sunt așteptați sâmbăta, 06 mai 2023, “La plăcinte înainte”, sărbătoarea plăcintelor și a motocicliștilor.

Evenimentul public cu acces gratuit “ Câmpeneasca moto CMC 6000 membri la plăcinte înainte” se va desfășura în comuna Mănăstireni din județul Cluj, începând cu ora 15:30 și va include muzică live, călărie, teste motociclete, concert, iar la final, fetele satului vor alege și premia cea mai frumoasă motocicletă.

Sărbătoarea este organizată cu ocazia împlinirii a 6000 membri pe grupul asociației Comunitatea Moto Cluj. Sute de motocicliști vor porni din parcarea “Emag” de pe strada Dorobanților la ora 12:30 și vor face un tur cu destinația sat Văleni.

Fiecare motociclist și pasager ajuns în formație la Văleni, pe lângă un lemn pentru cric, va primi un ticket în baza căruia va avea inclus gratuit: o porție de mici sau ceaun, o plăcintă, o bere sau un suc.

Oricine dorește, poate rămâne peste noapte în propriul cort până doua zi, duminică,  7 mai 2023. Tot atunci, plăcintăria Stan și Bran organizează un show de muzică populară, anunță organizatorii.

Evenimentul este organizat de Timo Moto Verif, Placintaria Stan si Bran și Asociația Comunitatea Moto Cluj.

Related posts

Leave a Comment