Începe a XXV-a ediție a Zilelor bibliotecilor de cartier

Biblioteca Judeţeană „Octavian Goga” Cluj, instituţie de cultură aflată sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj, organizează pe parcursul săptămânii 25-29 octombrie 2021, a XXV-a ediţie a Zilelor Bibliotecilor de Cartier.

Această manifestare are ca scop apropierea publicului clujean de filialele bibliotecii publice, precum și facilitarea accesului membrilor comunității la instrumente și servicii moderne de informare, cercetare, educație sau recreere.

Cluburi de lectură, de limbi străine, cursuri de programare, ateliere de creativitate, prezentări de carte, ore de poveste în limbile română, maghiară, engleză, teatru kamishibai, vizionare de film sau întâlnire a unui grup de suport pentru părinți, sunt doar câteva dintre activitățile propuse în programul acestei ediții.

Activitățile se derulează în cea mai mare parte în mediul on-line, dar și fizic cu respectarea normelor sanitare legale în vigoare. În funcție de evoluția situației epidemiologice, programul poate suferi modificări ce vor fi anunțate în prealabil.

Vizitatorii vor beneficia de înscrieri gratuite.

Programul complet al evenimentelor este disponibil pe http://www.bjc.ro/new/ .

Related posts

Leave a Comment