Hai la un spectacol care îți va oferi o experiență unică

Emoţii, fără cuvinte. Lumini şi umbre. O poveste fantastică pentru adulţi.

Ești așteptat la un spectacol de teatru non-verbal care, potrivit inițiatorilor, oferă o experienţă unică prin însăşi propriile tale trăiri. Fără cuvinte, doar cu umbre şi animaţie prin personaje-marionetă, păpuşi de mână, mascote şi măşti.

“Cel mai probabil nu ai văzut un astfel de spectacol. Cu siguranţă însă, nu îl vei uita ușor. De ce? Pentru că un gest poate într-adevăr spune mai mult decât 1000 de cuvinte. Pentru că trăirile precum starea de depresie, de singurătate sau de epuizare, le experimentăm “în tăcere”, dar cu intensitate, şi de cele mai multe ori în solitudine. Noi am ales să le arătăm, aşa cum sunt ele trăite, real şi fără prejudecăţi, printr-o perspectivă inedită!” susțin organizatorii.

Astfel, dacă te-a captat descrierea ești invitat într-o călătorie interioară, să te regăseşti în poveste şi să-ţi creezi propria ta poveste, a cunoaşterii de sine şi a transformării.

Spectacolul va avea loc vineri, 11 martie, ora 19:00, la Casa Tranzit din Cluj-Napoca, iar costul unui bilet este de 30 lei.

Deoarece numărul locurilor este limitat, biletele se pot achiziționa aici.

Vârsta recomandată : +12
Concept, scenariu: Andreea Bolovan
Coordonare artistică: Kata Palocsay
Distribuție: Andreea Bolovan, Robert Gutunoiu
Compoziție muzicală: danaga
Scenografie, pictură, sculptură: Florin Marin & Elena Ilash
Shadow puppet design & video: Maria Brudașcă
Design costume: Claudia Nemeș & Alexandra Cosnarovici
Tehnic (lumini, videoproiecție, sunet): Manuel Mireanu
Mulțumiri speciale lui Sinkó Ferenc.

 

“Afară, Înăuntru” este un proiect co-finanțat de Administrația Fondului Național Cultural.
Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanțării.

Related posts

Leave a Comment