Gala Fermierilor din Transilvania, organizată la USAMV

PRIAevents și USAMV Cluj-Napoca vă invită să luați parte la Pria Gala Fermierilor din Transilvania în 17 septembrie 2021, de la ora 10.30

”Vom aborda subiectele cele mai interesante pentru comunitatea acestora în prima parte a evenimentului, care apoi culminează cu festivitatea de premiere – Pria Gala Fermierilor din Transilvania.

La eveniment vor participa ministrul Agriculturii, Adrian Oros, rectorul Cornel Cătoi, dar și președintele ANSVSA, Robert Chioveanu. Dezbatem alături de fermieri, autorități si companii conexe si găsim cele mai bune soluții pentru aceste momente de încercare, dar descoperim si oportunitățile pe care le pot avea”, spun organizatorii.

Pria Gala Fermierilor din Transilvania reunește comunitatea agricolă transilvăneană.

”Premiile recunosc și recompensează excelența, încurajează inovarea și creează un mediu de lucru care inspiră creativitatea, calitatea, seriozitatea și schimbul de bune practici. Apreciem, de asemenea, crearea locurilor de muncă, implicarea în comunitate, tinerii fermieri, femeile din agricultură.

Decernarea premiilor in cadrul Pria Gala Fermierilor din Transilvania este un eveniment major pentru agricultură și o sărbătoare a tot ceea ce este minunat în agricultura românească.

Parteneri  ai evenimentului sunt: Agra Asigurări, Fabrica de Consultanță, Agrosel și Mecanica Ceahlau. Evenimentul se desfășoară sub egida Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

Dezbatem alături de fermieri, autorități si companii conexe si găsim cele mai bune soluții pentru aceste momente de încercare, dar descoperim si oportunitățile pe care le pot avea.

Punem fermierii in legătura cu finanțatorii , consultanții si supermarketurile, găsim soluțiile de colaborare!”, mai spun organizatorii

Lectorii care au confirmat prezența pană acum sunt:

Adrian OROS Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale
Robert CHIOVEANU – Președinte, ANSVSA
Prof. dr. Cornel Cătoi  – Rector, Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj-Napoca
Roxana VIDICAN – Decan, Facultatea de Agricultură, Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj-Napoca
Călin FĂRGACIU – Membru Fondator al Cooperativei Someș Arieș   

Related posts

Leave a Comment