Fiul fostului ministru Plăcintă, acuzat de tentativă de omor în urma unui incident din Capitală


Andrei Răzvan Plăcintă, fiul fostului ministru al Tineretului şi actual senator PDL Sorina Plăcintă, este urmărit penal în urma unui incident petrecut luni seară în Capitală. Acesta este acuzat de tentativă de omor, ultraj contra bunelor moravuri şi tâlhărie, potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax.Tânărul s-a certat cu iubita lui, iar în ajutorul acesteia au intervenit mai mulţi bucureşteni, unul fiind lovit de maşina lui Andrei Plăcintă, iar un altul trăgând foc de avertisment cu o armă deţinută legal. În scandal, telefonul tinerei a dispărut, astfel că scandalagiul este pus sub acuzare şi pentru tâlhărie.
Incidentul s-a petrecut în zona intersecţiei Ştirbei Vodă cu Berzei, înspre Piaţa Matache. După ce a fost lovită de iubitul ei, tânăra a vrut să părăsească locul, urcându-se la volanul unui Volkswagen. Potrivit martorilor, Andrei Plăcintă a blocat-o însă cu maşina sa. Ulterior, i-a sărit pe maşină şi i-a spart luneta şi oglinda.
La un moment dat, doi trecători au încercat să intervină pentru a aplana conflictul. Unul dintre ei, susţin martorii, a fost călcat cu maşina de către scandalagiu, bărbatul rămânând blocat sub autoturism.
Speriat că va avea aceeaşi soartă, al doilea trecător care sărise în ajutorul tinerei a scos o armă cu aer comprimat şi a tras cu ea pentru a-l speria pe tânăr. Bărbatul deţine arma în mod legal.
Când au ajuns la faţa locului, poliţiştii nu i-au mai găsit decât pe bărbatul călcat cu maşina şi pe iubita bătută măr. Bărbatul care a încercat să aplaneze conflictul dintre cei doi a fost transportat la spital.
Andrei Plăcintă a fugit de la locul scandalului, între timp fiind apelată Poliţia Rutieră, care a apreciat că nu este de competenţa sa, astfel că au fost chemaţi poliţiştii judiciarişti.

Andrei Plăcintă a mai ajuns în atenţia presei, după ce a postat mai multe poze controversate pe internet. La numai 20 de ani, fiul Sorinei Plăcintă ar putea ajunge după gratii, după ce a fost acuzat că a profanat monumente. Despre Andrei Răzvan Plăcintă se spune şi că este satanist şi homosexual. Iar Andrei Plăcintă n-a negat niciodată acuzaţiile. Din contră, le-a întărint, postând pe internet poze compromiţătoare.

Chiar în timp ce mama sa, Sorina Plăcintă, era ministru, băiatul a postat pe internet poze în care simula săruturi cu alţi bărbaţi. Fotografiile îl înfăţişează pe Andrei Plăcintă alături de doi tineri, în ipostaze care tind să demonstreze că are înclinaţii homosexuale. Sorina Plăcintă spunea la acea dată că este mândră de fiul ei, că este independent şi ca aşa l-a crescut.

O altă fotografie alimentează zvonurile privind apropierea sa de un cult religios acuzat de practici sataniste. Presa a scris anul trecut că fiul fostului ministru PDL a devenit, la vârsta de 18 ani, preot al “Primei Biserici Ateiste”, un cult care neagă existenţa lui Dumnezeu şi este considerat de unii preoţi ca fiind similar celor sataniste. Membrii acestei grupări au drept scop să elibereze lumea de religie.

Medalionul pe care îl poartă la gât băiatul în una dintre fotografii este o pentagramă, cel mai cunoscut simbol al satanismului.

De altfel, Plăcintă junior nu şi-a ascuns niciodată orientarea religioasă. Iar ca să demonstreze acest lucru a postat pe Internet poze în care urina pe o troiţă maramureşeană. Lângă ea a lăsat şi un comentariu: “Asta fac eu cu Dumnezeu”. Pentru fapta sa, fiul Sorinei Plăcintă riscă între 3 luni şi 3 ani de închisoare pentru profanarea unui monument.

Related posts

Leave a Comment