Feleacu Winter Games

Sâmbătă, 6 februarie 2016, de la ora 10:00, va avea loc prima ediție ”Feleacu Winter Games”, eveniment sportiv de iarnă din zona orașului Cluj-Napoca ce combină distracția cu performanța și care se adresează tuturor.

Dispersie #Răspândim IdeiAi timp două săptămâni să îți construiești cea mai cool sanie din carton și să vii cu ea la concurs pe Pârtia Feleacu. Se premiază cea mai rapidă și cea mai creativă sanie.

Evenimentul promovează sporturi și activități de iarnă printr-o serie de competiții, concursuri și binențeles un party de închidere alături de Missile, Dex, Dodo, Alex One și N.Ser.

Feleacu Winter Games constă într-o zi de relaxare, voie bună, distracție, premii, ce va scoate publicul din rutina urbană și îl va aduce pe pârtia Feleacu fie ca participant, fie ca suporter, fie ca spectator.

Pe parcursul zilei de Sâmbătă snow park-ul va fi rezervat pentru concurs, dar atât pârtia de începători, cât și pârtia mare vor funcționa conform programului normal.

Concurs Sanie de Cartoon (Sleigh Derby) (free entry)

Participanții vor trebui să construiască de la zero sănii din carton și materiale ușoare și moi. Creațile lor vor fi personalizate de către aceștia astfel încât să se asemene unei mașini, unui vapor, rechin, rachetă, bilă, avion, etc. Este un concurs pe echipe și de creație de tip cursă, unde toți participanții vor avea ocazia să își etaleze ”operele” înainte de start.

Snow Fest, primul partener ce și-a exprimat deja sprijinul, pune la bătaie ca și premii două excursii la ediția din Franța de anul acesta, una pentru cel mai bun schior și una pentru cel mai bun snowboarder la categoria adulți din competiția de freestyle.

Concurs Freestyle:

– Ski Freestyle Seniori (+18 ani)

– Snowboard Freestyle Seniori (+18 ani)

– Ski Freestyle Juniori (-18 ani)

– Snowboard Freestule Juniori (-18 ani)

– Best Trick

– Best Chick

Poster-FWGProgram concurs Freestyle:

Vineri de la 16:00 – 21:00 – Înscrieri și antrenamente

Sâmbătă – orele 10:00 – Ședință tehnică

– orele 10:30 – 19:00 – Concurs Slopestyle

– orele 19:00 – 21:00 – Best Trick

Detalii concurs Freestyle:

– Taxa de înscriere: 50 RON – include ski pass pentru sâmbătă, 1 ceai și un drink pentru încălzire :).

– Înscrierea în concurs se face la pensiunea pârtiei pe baza completării unui formular de înscriere.

*Înscrierea minorilor se poate face doar pe bază de acord notarial sau cu prezența părtinților!!!

Mai multe informații găsiți pe paginile de facebook: MusicOutdoorExperience, Pisk, Feleacu, FunparkCluj.

Related posts

Leave a Comment