Fără petreceri publice de Revelion în Cluj

Clujenii vor întâmpina noul an fără concerte și fără petreceri în piețele din centrul orașului, așa cum erau organizate înainte de pandemie. Totuși, spre deosebire de Revelionul trecut, în acest an vor fi organizate focuri de artificii.

Înainte de pandemie, în centrul Clujului, erau organizate concerte, spectacole ale unor DJ-i cunoscuți și petreceri în stradă. Șampania pentru mii de petrecăreți era oferită chiar de Primărie, cea care plătea și pentru focurile de artificii. Însă anul trecut lucrurile au stat cu totul altfel. Nu au fost organizate concerte și petreceri, iar banii alocați în buget pentru focurile de artificii au fost redirecționați spre spitale.

În acest an, nu vor exista nici concerte, nici petreceri în stradă, însă vor exista focuri de artificii. Potrivit primarului Emil Boc, aceste focuri nu vor fi plătite din bugetul orașului, ci de sponsori privați. Vor fi organizate astfel de focuri de artificii în 3-4 locuri din oraș, astfel încât clujenii să poată admira de acasă spectacolul pirotehnic.

Related posts

Leave a Comment