Expoziție de obiecte decorative din materiale reciclabile, realizate de către copii cu nevoi speciale

Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă ,,Miron Ionescu” Cluj-Napoca, în parteneriat cu Școala Gimnazială Internațională Spectrum Cluj, organizează în data de 21 mai 2024, expoziţia de obiecte decorative din materiale reciclabile – “ECO-minunile primăverii”.

Expoziția cuprinde lucări unicat, realizate manual de către elevii claselor I-X, pe suport pe sticlă (icoane, obiecte decorative), vedetal (împletituri din pănuși sau diverse fibre vegetale), ceramic (modelarea unor obiecte decorative), hârtie (lucrări de pictură), măști tradiționale și podoabe

De asemenea, vor fi expuse lucrările elevilor participanți la concursul interjudețean ,,Mărgeluțele vesele” – concurs de podoabe din materiale reciclabile – din cadrul proiectului regional ,,Reciclăm și natura o salvăm”.

Prin acest eveniment se dorește promovarea talentului și creativității copiilor cu nevoi speciale în societate, cultivarea sentimentului de identitate și apartenență a acestora la viața comunității, precum și cultivarea respectului față de natură prin atragerea tinerilor în activităţi de utilizare creativă a materialelor reciclabile.

Vernisajul expoziției va avea loc în data de 21 mai 2024, la ora 10:00, în foaierul Bibliotecii Județene ,,Octavian Goga” Cluj, Calea Dorobanților nr. 104, Cluj-Napoca.

Related posts

Leave a Comment