AnimaWings inaugurează zboruri noi pe piața internă și externă din România

AnimaWings, compania aeriană recunoscută pentru serviciile sale de calitate, anunță cu entuziasm lansarea a cinci rute noi, atât interne, cât și internaționale, începând cu jumătatea lunii septembrie. Printre aceste rute se numără și zborul intern București – Cluj-Napoca, care va avea cinci frecvențe săptămânale.

Începând cu data de 15 septembrie, AnimaWings va opera cu Airbus A220, un avion unic pe piața românească, remarcabil pentru eficiența și confortul său sporit. Avionul este configurat cu doar două scaune pe rând pe partea stângă și oferă, de asemenea, o cabină business, adresându-se astfel atât călătorilor de afaceri, cât și celor care călătoresc în scop personal.

Rutele interne care vor fi operate sunt următoarele:

  • București – Cluj-Napoca: Cinci zboruri săptămânale, de luni până vineri, oferind o conexiune eficientă și frecventă între capitală și inima Transilvaniei.
  • București – Iași: Nouă frecvențe săptămânale, cu două zboruri pe zi în zilele de luni, miercuri și vineri, și câte un zbor pe zi în zilele de marți, joi și duminică.
  • București – Oradea: Șase frecvențe săptămânale, cu zboruri zilnice, exceptând ziua de sâmbătă.

Reprezentanții AnimaWings au declarat că prețurile biletelor pentru aceste rute încep de la 25 de euro pe sens, toate taxele fiind incluse. Aceasta oferă o opțiune atractivă și accesibilă pentru călătorii din România.

Pe lângă rutele interne, AnimaWings își extinde orizonturile și pe piața internațională, urmând să anunțe în curând destinațiile externe ce vor fi adăugate în portofoliul său. Această extindere face parte din strategia companiei de a-și consolida prezența pe piața aviatică și de a oferi clienților săi o gamă variată de destinații.

Utilizarea avionului Airbus A220 reprezintă un pas important pentru AnimaWings, avionul fiind recunoscut pentru eficiența sa în consumul de combustibil și confortul oferit pasagerilor. Configurația specială a avionului, cu doar două scaune pe rând pe partea stângă, contribuie la o experiență de zbor mai plăcută, oferind mai mult spațiu și confort.

 

Related posts

Leave a Comment