Educația văzută altfel: Zilele Educației Nonformale!

Centrul Rațiu pentru Democrație anunță Zilele Educației Nonformale, care se vor derula în perioada 2-4 noiembrie 2011 la Cluj-Napoca. Evenimentul aduce sesiuni și workshop-uri gratuite pentru studenți se va desfășura la Casa de Cultura a Studenților! Zilele Educației Nonformale și reunește specialiști în antreprenoriat, angajatori, traineri profesioniști și reprezentanți ai ONG-urilor pentru a oferi tinerilor oportunitatea de a pune în practica ceea ce învața la cursuri.Într-un comunicat de presă al Centrului Rațiu pentru Democrație se spune că fiind ”invitat la evenimentul de deschidere al Zilelor Educației Nonformale, consilierul MECTS Romeo Moșoiu a declarat în seara de 18 octombrie ca educația nonformala este deosebit de importanță în dezvoltarea personala și profesionala a tinerilor, mai ales în contextul actual din România.
De la public speaking și antreprenoriat, pâna la jocuri creative și studii de caz în publicitate, ZENf aduce trei zile pline de interactivitate în Cluj-Napoca! Studenții pot afla mai multe despre oportunități de voluntariat și practica, într-un cadru viu, în care ei participa direct.
”Diferena dintre Zilele Educaiei Nonformale și un târg educațional obișnuit este ca partenerii noștri care vor susține aceste sesiuni specializate vor interacționa direct cu cei interesați de domeniu.
Intrarea este libera tuturor celor care vin sa participe și se înscriu pe site-ul evenimentului, www.zenf.ro.”, declara președintele asociației organizatoare,
Link Education And
Practice, Cristina Stoenescu.
Zilele Educației Nonformale se desfășoara în patru orașe din țară, în mod succesiv: București, Cluj-Napoca, Timișoara și Iași. Ediția din București s-a bucurat de un real succes, așa cum declară și participanții.
– Alexandra, studenta la marketing ne spune ca ”am învățat tricks & tips eficiente, care ma vor ajuta sa fac cum trebuie lucrurile necesare, căutate de un angajator. Discuția libera m-a făcut să-mi dau seama cât de important este sa fii propriul tau PR, cât de relevant este pentru angajator cât și pentru mine să extrag concludent, specific ceea ce am investit în munca de voluntariat.”
Participi gratuit la sesiuni introductive în public speaking, antreprenoriat și angajabilitate împreuna cu profesioniști în domeniu la Casa de Cultura a Studenților, în perioada 2-4 noiembrie”.
În calitate de partener în cadrul Zilelor Educatiei Nonformale, Centrul Ratiu Pentru Democratie va invita sa participati la workshop-ul „Diversitate Culturala”. Vineri, 4 noiembrie 2011 între orele 15.00-17.00, va asteptam la Casa de Cultura a Studentilor, Piata Lucian Blaga, nr. 1-3, Cluj-Napoca, pentru a descoperi împreuna care este rolul societatii civile în promovarea diversitatii culturale.
Înscrierile online la ZENf au început saptamâna aceasta și vor fi deschise pâna luni, 31 octombrie, la ora 23:59, pe site-ul evenimentului, secțiunea Cluj-Napoca: http://zenf.ro/clujnapoca/.
În cadrul evenimentului are loc și concursul ”Citește printre rânduri” care se va finaliza cu o expoziție a celor mai desenate cursuri și caiete din timpul orelor de școala.
Mai multe detalii, aici [link=http://zenf.ro/despre-proiect/%e2%80%9eciteste-printre-randuri%e2%80%9d/]
Persoana de contact:
Cristina Stoenescu
Presedinte Link Education And Practice
E-Mail: cristina@leap.ro
Telefon:+40 734 101 484
www.leap.ro

Related posts

Leave a Comment