Ediţia de primăvară a Târgului de Cariere Cluj se va desfăşura online

Ediţia de primăvară a Târgului de Cariere, cel mai mare organizator de evenimente de recrutare din România, se va desfăşura, de această dată, exclusiv online, în perioada 14-15 mai 2020. 

Astfel, toţi cei interesați de participarea la eveniment trebuie să își facă cont pe websiteul: wtww.targuldecariere.ro/inregistrare pentru a eficientiza accesul la joburile disponibile. De asemenea, prin intermediul acestui cont se va putea aplica direct cu CV-ul actualizat.

Persoanele interesate de un loc de muncă pot găsi aici domenii diverse cum ar fi Inginerie, Consultanță, Automotive și IT, servicii BPO. Menţionăm că printre angajatori se regăsesc Vertiv, Arrk Research and Development, Netext și Marquardt.

Târgul de Cariere reprezintă cea mai mare și complexă rețea de evenimente de recrutare din România, cu evenimente bianuale, ediţia de primăvară şi ediţia de toamnă, desfășurate în: Cluj-Napoca, Iași, Oradea, Târgu Mureș, Sibiu și Brașov.

La eveniment participă, în fiecare an, peste 400 de companii și peste 30.000 candidați cu potențial.

Dată fiind situaţia creată de către COVID-19, ediţia Târgului de Cariere din acest an va fi una Digitală, astfel încât, evenimentele offline să se transforme în oportunități de promovare și recrutare online. Printr-un mix de aplicații online și transmisii video live, disponibile pe website-ul www.targuldecariere.ro, evenimentul va cuprinde prezentarea companiilor angajatoare, precum și a posturilor lor disponibile, intervenții live moderate din studioul Târgul de Cariere, precum și o serie de discursuri și prezentări virtuale ale unor speakeri motivaționali, din seria conferințelor I love my job.

Potrivit organizatorilor, strategia de recrutare digitală eficientizează procesul de angajare, îmbunătățind în același timp și experiența candidaților.

 

Related posts

Leave a Comment