Drumurile din județul Cluj, pregătite pentru iarnă, cu tone de material antideparant și utilaje gata de intervenție

Consiliul Judeţean (CJ) Cluj precizează faptul că drumurile din județ sunt pregătite pentru sezonul rece și că, până în pezent, în ciuda faptului că mai multe drumuri județene au fost afectate de polei, nu există zone blocate sau închise traficului rutier. 

Potrivit reprezentanților instituției județene, în cursul zilei de duminică, 22 noiembrie 2020, s-a acţionat, pe 43 de drumuri sau sectoare de drumuri judeţene situate pe raza zonelor Huedin, Gilău şi Gherla. Intervenția a fost realizată cu ajutorul a 12 utilaje. Tot în aceste zone, în cursul nopţii şi al dimineții s-a acţionat pe 19 drumuri judeţene, cu 9 utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 59 de tone de material antiderapant, inclusiv sare.

Pe drumurile judeţene situate în zona Turda şi în zona de munte, în cursul zilei de duminică s-a intervenit pe 4 drumuri judeţene, cu 3 utilaje. La această oră, se acţionează, inclusiv prin revizii,  pe 3 drumuri judeţene, cu 2 utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 70 de tone de material antiderapant, inclusiv sare, informează CJ Cluj.

Pe drumurile judeţene situate în zona Dej în cursul zilei de duminică, 22 noiembrie 2020, s-a intervenit pe 9 drumuri judeţene, cu 4 utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 16 tone de material antiderapant. Conform autorităților județene, la această oră nu se impune intervenția pe niciun drum județean situat în zona Dejului.

Consiliul Județean Cluj asigură cetățenii că efectuează revizii pe mai multe drumuri judeţene pentru verificarea stării părţii carosabile, urmând să se acţioneze în caz de necesitate.

Related posts

Leave a Comment