Două victorii de moral pentru Universitatea Cluj

FC Universitatea Cluj a obținut douăvictorii în meciurile de pregătire pentru reluarea Ligii a II-a. Dacă în prima partidă studenţii” s-au impus cu 3-2 în faţa Metalurgistului Cugir, aceştia au făcut spectacol în cel de-al doilea duel al zilei, contra Victoriei Cluj, de care au trecut cu 8-0, potrivit SportinCluj.ro.

Partidele s-au disputat sâmbătă, pe terenul sintetic din Parcul Sportiv “Iuliu Haţieganu”. Împotriva formaţiei din Cugir, antrenorul Adrian Falub a aliniat un prim “11” apropiat de cel pe care va miza şi în campionat, iar după ce Goga a luat la ţintă bara (4), Gavra a deschis scorul din apropiere, după o incursiune în banda stângă a lui Mailat. (17). Mureşan a trecut pe lângă 2-0 (30), însă, în ciuda startului lansat al Universităţii, cei care au marcat au fost oaspeţii, prin Dohotariu, la capătul unui corner (33). La 1-1, a urmat un asalt la poarta Cugirului, cu Dican lovind şi el bara, în timp ce Barbu, Telcean şi Goga nu au reuşit să o readucă pe “U” în avantaj până la pauză, potrivit FCUniversitateaCluj.ro.

Cu toate acestea, datele problemei s-au schimbat în debutul reprizei a doua. Barbu a transformat cu siguranţă o lovitură de pedeapsă şi a dus scorul la 2-1 (50), iar Mailat a majorat diferenţa, cu un şut simplu, din careu (64). Un minut mai târziu, tot el avea să bifeze dubla”, dar, de această dată, reuşita sa a fost anulată din cauza unui ofsaid. Oaspeţii aveau să înscrie din nou, prin Dicu, care a stabilit, de altfel, rezultatul final.

Falub a schimbat liniile pentru meciul cu Victoria Cluj, iar “Şepcile roşii” şi-au făcut misiunea uşoară încă din primul sfert de oră, prin reuşitele semnate de Coman (5), Mihalcea (7, penalty), Crăciun (9) şi Pîrvulescu (15), ultimul cu o super-execuţie.

Alte patru goluri au venit după pauză, când au debutat în tricoul alb-negru nou-sosiţii Răzvan Horj şi Nicholas Tudor, ambii cu evoluţii precise în întâlnirea de sâmbătă. S-a terminat 8-0 pentru FC U Cluj, pentru că lista marcatorilor a fost completată de Văsălie (47), Florescu (52) respectiv Coman (61, 78).

 

Citiți mai mult AICI

 

Related posts

Leave a Comment