Avionul Cluj-Napoca – Paris a ratat aterizarea, din cauza vântului extrem

Avionul WizzAir din această dimineață, de pe ruta Cluj-Napoca – Paris, a ratat aterizarea pe aeroportul din Beauvais, din cauza vântului extrem. În cele din urmă, aparatul de zbor a ajuns, cu mari emoții, la Bruxelles, potrivit BuzzNews.ro.

Aeronava a avut probleme de stabilitate din cauza vântului extrem de puternic, iar căpitanul a decis în ultimele secunde să nu aterizeze pe Aeroportul Beauvais din Paris.

Minutele care au precedat încercarea de aterizare au fost terifiante pentru pasagerii Wizz Air. Au putut simți cum urgia naturii a transformat parcă areronava într-un zmeu de hârtie. Unii chiar au plâns.

Apoi, chiar la timp, piloții au decis să nu atingă pista cu trenul de aterizare și au decolat din nou, manevră care i-a făcut pe pasageri să simtă din plin adrenalina.

Avionul WizzAir s-a îndreptat după aceea spre Bruxelles. Acolo, scenariu similar. Vânt puternic, instabilitate majoră a aeronavei.

Plânsete. Și noroc cu carul. Aeronava a aterizat cu bine pe Aeroportul Bruxelles Charleroi la ora 09:43. Pasagerilor le tremurau genunchii. Poate și piloților. Dar toată lumea e teafără.

Related posts

Leave a Comment