Deținuții din penitenciarele din România ar putea face cumpărături online

Deținuții din România ar putea să își facă cumpărături de unii singuri prin intermediul aplicațiilor din mediul online. Anunțul făcut recent de către Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

Federaţia Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor a făcut public un anunţat prin care explică că Administraţia Naţională a Penitenciarelor a demarat recent un proiect prin care se vrea ca deţinuţii să își facă singuri cumpărăturile prin mediul online.

În aceste momente, nu este nimic concret, însă se lucrează la acest proiect, astfel că sindicatele vor solicita în curând să se facă o analiză comparativă prin care să se stabilească care metodă este mai eficientă pentru poliţiştii de penitenciare.

“Directorul general Dan Halchin a transmis organizaţiilor sindicale că Administraţia Naţională a Penitenciarelor a informat toate penitenciarele în ceea ce priveşte promovarea anunţului pentru acest demers, pe site, cu precizarea tuturor condiţiilor ce necesită a fi îndeplinite de către firmele interesate”, au precizat sindicaliştii.

Mai mult decât atât, prin promulgarea acestui proiect se câștigă mai mult timp pentru alte activități importante, mai ales în cadrul penitenciarelor cu uşile închise.

Administraţia Naţională a Penitenciarelor are în pilotare activitatea “cumpărături on-line pentru deţinuţi”. După pilotare, sindicatele vor solicita ANP să facă o analiză comparativă şi să stabilească care metodă este mai eficientă şi mai puţin solicitantă pentru poliţiştii de penitenciare.

 

Related posts

Leave a Comment