Descoperă paradisul estival de la Corabia Piraților Beach Club din Avrig

La doar 30 de kilometri distanță de agitația orașului Sibiu se ascunde o oază de relaxare care îți va răsfăța simțurile – Complexul Corabia Piraților Beach Club. Situat chiar în fața porții de acces către Palatul Brukenthal Avrig, acest complex își așteaptă deja oaspeții pentru sezonul estival din 2024, indiferent de vârstă sau preferințe.

Dotat cu două piscine încălzite – una de dimensiuni generoase și o alta cu hidromasaj, plajă amenajată cu șezlonguri și baldachine, zone de relaxare și un bar bine aprovizionat ce oferă o varietate de băuturi răcoritoare, cocktailuri delicioase, specialități de cafea și gustări, acest complex promite să fie o destinație de vis pentru toți iubitorii verii.

Piesa centrală a complexului, o replică în mărime naturală a unei corăbii de pirați, adaugă o notă inedită întregii atmosfere. Corabia Piraților, cu toate detaliile sale fascinante – cabina căpitanului, puntea și spațiile piraților – oferă o experiență memorabilă, deopotrivă pentru copii și adulți. De la petreceri tematice până la servirea mesei sau cazare în camerele special amenajate, această corabie este un punct de atracție irezistibil pentru toți vizitatorii.

Oaspeții Palatului Brukenthal Avrig pot opta pentru pachete care includ accesul la Corabia Piraților Beach Club, asigurând astfel o vacanță completă și relaxantă. Cazare într-un cadru istoric cu facilități moderne, opțiuni variate pentru servirea mesei și oferte de agrement tematice sau clasice transformă această experiență într-un moment de neuitat pentru toți cei care își aleg să își petreacă timpul aici.

Pentru informații suplimentare și rezervări, sunați la 0726234416, trimiteți un email la office@palatulbrukenthalavrig.ro sau vizitați www.palatulbrukenthalavrig.ro. Așa cum a subliniat Arnold Klingeis, ambasadorul Historic Cafes Route în România și administratorul Corabiei Piraților și al Palatului Brukenthal din Avrig, locuri precum acestea din Transilvania oferă experiențe culturale, culinare și istorice deosebite tuturor turiștilor.

Related posts

Leave a Comment