Cvartetul Transilvan și invitatul său, flautistul János Bálint

Studioul de concerte al Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” își așteaptă publicul să îi treacă pragul pentru a participa la o seară dedicată muzicii de cameră în compania Cvartetului Transilvan (Gabriel Croitoru – vioara I, Nicușor Silaghi – vioara a II-a, Marius Suărășan – violă și Vasile Jucan – violoncel) și al invitatului acestuia, flautistul maghiar János Bálint.

Evenimentul va avea loc joi, 29 februarie 2024, ora 19:00, iar din programul serii fac parte lucrări semnate de Joseph Haydn – Cvartetul de coarde în re minor, Hob.III: 83, op. 103, Wolfgang Amadeus Mozart – Cvartetul cu flaut nr. 1 în Re major, KV 285 și Franz Schubert – Cvartetul de coarde nr. 8 în Si bemol major, op. 168.

Biletele online la concert se pot achiziționa de pe site-urile entertix.ro și myticket.ro. Biletele se pot cumpăra și de la Agenția de Bilete a Filarmonicii (Piața Lucian Blaga nr. 1-3, tel. 0756-048.318) sau cu o oră înainte de începerea concertului, direct de la locul acestuia, în limita locurilor disponibile.

Related posts

Leave a Comment