Cursuri gratuite de sport online pentru cei aflați în izolare din cauza COVID-19

Pentru toți cei aflați în izolare, fie pentru că au fost diagnosticați cu infecția COVID-19, fie pentru că au fost contacte directe ale celor diagnosticați și li s-a impus carantinarea, fondatoarea Gymotion Studio oferă acces gratuit la toate clasele online pe care le ține.

Ecaterina Maftei, instructor și fondator Gymotion Studio a fost diagnosticată cu virusul pandemic și a stat în izolare timp de 3 săptămâni, timp în care a continuat să își țină orele de sport în mediul online. Potrivit acesteia, tocmai prin mișcare a reușit să învingă atât multe dintre simptomele infecției, cât și groaza de izolare.

“După ce am fost izolată în casă trei săptămâni, m-am gândit să ofer acces gratuit la toate clasele online, celor care sunt izolați, contacți direcți sau infectați cu forme ușoare”, explică Ecaterina.

În acest context, persoanele interesate trebuie sa trimită un e-mail la adresa contact@gymotion.ro cu decizia de izolare, iar cei de la sala de sport vor reveni cu detalii referitoare la accesul gratuit la clasele online.

Aceste clase online se desfășoară zilnic între orele 18:00 și 20:00.

Related posts

Leave a Comment