Consilierul local Dan Morar solicită urgentarea lucrărilor din Piața Gării

Consilierul local, social-democratul Dan Morar solicită respectarea calendarului de reabilitare a lucrărilor din zona Gării și atrage atenția asupra altor lucrări din oraș care trebuiau finalizate în acest an și care riscă să se deterioreze în această iarnă.
„Situația este dificilă având în vedere că suntem în prag de iarnă iar lucrările nu se desfășoară corespunzător. Solicit măsuri de urgentare a lucrărilor, un răspuns asupra stadiului lucrărilor, verificarea firmelor ce subcontractează lucrările și o monitorizare a lipsei de personal și de dotări care evident îngreunează stadiul lucrărilor” solicită consilierul social-democrat, Dan Morar.

Piața Gării a devenit s-a transformat într-un cartof fierbinte pentru nervii șoferilor din Cluj în ultimul an, locuitorii din zonă și taximetriștii declarându-se în repetate rânduri deranjați din cauza dezastrului din zonă.

Lucrările de modernizare se desfășoară lent, salariații societății orădene, ABED NEGO COM SRL, fiind prezenți rar în șantier. Reabilitarea Pieței Gării este un proiect major, un pasaj subteran care urmează să facă legatura între cel care traverseaza liniile de cale ferată și cel care facilitează accesul pietonilor de la stațiile de transport în comun.

Vicepreședintele PSD Cluj-Napoca atrage atenția și asupra altor lucrări care încă nu sunt finalizate: Dacă ninge sau îngheață riscăm blocarea lucrărilor până la primăvara și deteriorarea celor deja efectuate parțial.

Related posts

Leave a Comment