ClujInsider.ro: Clujeanul care livrează fotolii de masaj la Polul Nord

Un român a fondat o firmă, numită Komoder, care livrează fotolii de masaj inclusiv la Polul Nord. Adrian Rus a livrat două fotolii de masaj în cel mai nordic punct al Norvegiei, nu departe de cel mai nordic punct de pe planetă. Tânărul clujean conduce o afacere care are are magazine proprii în România, Spania, Italia şi Bulgaria şi care devine tot mai extinsă la nivel internaţional, potrivit ClujInsider.ro.

Adrian Rus a fondat în anul 2011 o companie care a dorit să mizeze pe o nişă aparte: fotoliile de masaj. Acestea suplinesc în mare măsură munca unui maseur profesionist şi sunt dorite mai ales de cei care duc o viaţă sedentară şi care îşi petrec prea mult timp la birou. Fotoliile de masaj sunt rodul unei colaborări internaţionale: designul şi multe detalii tehnice sunt realizate de o echipă de specialişti din Cluj, iar producţia efectivă este făcută în China şi în Japonia, ţările cu cele mai bune şcoli de masaj din lume. Faima acestor fotolii de masaj s-a răspândit rapid, iar firma lui Adrian Rus a ajuns să facă livrări inclusiv la Polul Nord, după cum spune antreprenorul clujean.

”Am avut o livrare la Polul Nord foarte interesantă… Clientul testase un fotoliu de masaj la un alt prieten, care era într-o vacanţă. Au agreat să cumpere două astfel de fotolii, dar dânşii voiau, bineînţeles, să le primească acasă. Ei locuiau în cel mai nordic punct al Norvegiei. A fost o provocare pentru noi chestiunea aceasta, pentru că e un singur avion care zboară în direcţia aceea. Am livrat comanda pe calea aerului, dar a ieşit foarte bine şi clienţii au fost foarte mulţumiţi”, a spus fondatorul Komoder.

Compania fondată la Cluj a ajuns să aibă reprezentanţe în patru ţări, mai spune Adrian Rus. ”Toate eforturile mele ca antreprenor se concentrează acum pe internaţionalizarea afacerii”, mai spune fondatorul Komoder.

 

Citiţi mai mult AICI

Related posts

Leave a Comment