Circulație oprită pe strada Uliului, din cauza unei surpări

Circulația pe strada Uliului din Cluj-Napoca a fost oprită, din cauza unor alunecări de teren. Comitetul Local pentru Situații de Urgență a aprobat deschiderea unor noi rute de circulație, iar Regia Autonomă a Domeniului Public a fost mandatată să le amenajeze.

Circulația de pe strada Uliului din Cluj a fost oprită, după două alunecări succesive de teren. Prima a intervenit în noaptea de joi spre vineri, iar autoritățile au restricționat circulația pentru mașinile de peste două tone. Însă noaptea trecută, s-a produs o nouă alunecare de teren, iar circulația a fost oprită cu totul.

Pentru a asigura accesul localnicilor la case, Comitetul Local pentru Situații de Urgență a decis amenajarea unor rute alternative, iar Regia Autonomă a Domeniului Public a fost mandatată să le execute. Strada Uliului se află la marginea orașului, spre Pădurea Hoia. Strada fusese refăcută de curând, însă localnicii spun că lucrările au fost făcute mântuială. Dealul pe care se află strada Uliului a mai suferit alunecări de teren în trecut.

Foto: Radio Cluj

Related posts

Leave a Comment