Cine sunt câştigătorii Campionatului Naţional de Judo de la Cluj

Campionatul Naţional de Judo de la Cluj şi-a stabilit câştigătorii, la finalul a două zile de competiţie intensă, desfăşurată în Sala Sporturilor Horia Demian. La masculin, categoria +100 de kilograme, medialiat cu aur a fost Daniel Natea de la Dinamo Bucureşti. Medalia de argint i-a revenit lui Mircea Croitoru, de la Politehnica Iaşi. Cele două medalii de bronz le-au fost acordate lui Mădălin Oprinoiu, de la CS Târgovişte şi Robert Nagy de la CS Universitatea Arad.

La categoria 100 de kilograme băieţi, aurul a fost câştigat de Daniel Matei de la CSM Oradea, iar argintul i-a revenit coechipierului său, Valentin Radu. Cele două medalii de bronz au fost câştigate de Lorand Samel de la CSM Satu Mare şi de Botond Koncz de la CSM Miercurea Ciuc.

 

La categoria 90 de kilograme, pe prima treaptă a podiumului a urcat Cristian Bodârlau de la CS Dinamo Bucureşti, iar pe cea de-a doua a urcat Mark Stoica de la Sport Cluj Miercurea Ciuc. Cea de-a treia treaptă a fost împărţită de Valeriu Duminică de la CS Politehnica Iaşi şi de Ionuţ Vasian de la CSM Cluj.

 

La categoria 81 de kilograme, campion naţional a devenit Teodor Băldean de la CSM Cluj, iar vicecampion a devenit Vlad Vişan de la CSM Oradea. Locul trei a fost împărţit de Bogdan Pop de la CSM Baia Mare şi de Denis Mititelu de la CSM Cluj.

 

La categoria 73 de kilograme, medalia de aur a fost cucerită de Marcel Cercea de la CS Universitar Piteşti. Medalia de argint i-a revenit lui Dan Fasie, de la CSM Oradea, iar cele două medalii de bronz au fost obţinute de Răzvan Bodea de la CSM Cluj şi de Andrei Raicu de la CSM Piteşti.

 

În competiţia fetelor, la categoria +78 de kilograme, victoria i-a revenit Andreei Panea de la CS Dinamo Bucureşti. Pe locul doi s-a situat Floriana Văcaru, legitimată la CS Universitatea Craiova. Locul trei a fost împărţit de Cosmina Dănilă de la CSS Unirea Iaşi şi de Beata Kabat de la CSM Arad.

 

La categoria 78 de kilograme, aurul a fost câştigat de Alexandra Mazilu de la CSM Cluj, iar argintul de Eugenia Costache de la CS Universitar Piteşti. Medaliile de bronz au fost împărţite de Cristina Sîrbuleţ de la SCM Deva şi de Lorena Podelenczki de la CSM Oradea.

 

La categoria 70 de kilograme, Olga Severin de la SCM Deva a devenit campioană naţională. Vicecampioană este Florisa Horvath de la CSM Cluj. Medaliile de bronz au revenit sportivelor Emoke Meszaros de la SCM Deva şi Cosmina Lambrescu de la CS Rapid Bucureşti.

 

La categoria 63 de kilograme, aurul a fost câştigat de Ştefania Dobre de la CSM Cluj, iar argintul de colega sa de club, Ilaria Toma. Cele două medalii de bronz le-au revenit Laviniei Lioveanu de la CS Mioveni şi Andreei Florian, de la CSM Oradea.

 

La categoria 57 de kilograme, noua campioană naţională este Oana Nicolaescu de la CSM Cluj, iar vicecampioană este colega sa de club, Paula Gliga. Cele două medalii de bronz au fost câştigate de Anamaria Huţanu de la CS Rapid Bucureşti şi de Alexandra Stere de la CS Dinamo Bucureşti.

Related posts

Leave a Comment