SportinCluj.ro: Campionatul Naţional de Judo de la Cluj a ajuns în ultima zi LIVE STREAM

Sute de spectatori asistă la confruntările din ultima zi a Campionatului Naţional de Judo de la Cluj. Oamenii aşteaptă rezultatele competiţiei pentru categoriile uşoare, precum şi competiţia Open, potrivit SportinCluj.ro.

Peste 500 de sportivi participă la Campionatul Naţional de Judo din Cluj. Pentru prima dată după multă vreme, sportivii premiaţi vor fi răsplătiţi şi în bani. De asemenea, Federaţia Română de Judo îi va răsplăti şi pe cei mai buni cinci antrenori din ţară. Competiţia se va încheia mâine.

 

Campionatul Naţional de Judo i-a adus la Cluj pe cei mai buni sportivi, atât în competiţia masculină, cât şi în cea feminină. Mulţi dintre cei care s-au făcut remarcaţi în prima zi provin din loturile de tineret şi se află la primul campionat serios pentru seniori. Pentru antrenorul lotului olimpic, Florin Bercean, această competiţie este un prilej serios pentru a-i alege pe sportivii care ar putea evolua la Jocurile Olimpice de la Tokyo, care vor avea ca motto Judo-ul se întoarce acasă.

 

Multipla campioană la judo, Alina Dumitru, în prezent antrenoare, a venit la competiţie cu fiul ei, de doar câteva luni. Alina Dumitru speră ca băieţelul ei să prindă gustul pentru acest sport.

 

Pentru prima dată, la Cluj, vor fi premiaţi şi antrenorii cu performanţe bune, nu doar sportivii, a declarat preşedintele Federaţiei Române de Judo, Cozmin Guşă. El a anunţat şi premiile pentru sportivi. Medaliaţii cu aur vor primi câte 2.000 de lei, cei care cuceresc argintul vor primi câte 1.000 de lei, iar cei care primesc medaliile de bronz câte 500 de lei.

 


 


Related posts

Leave a Comment