Bijuterii şi alte cadouri pentru doamne, la mall

Începutul primăverii este dedicat femeilor, la Iulius Mall Cluj!

Pentru frumuseţea, gingăşia, dedicarea, curajul şi personalitatea lor, Iulius Mall le declară uimitoare şi le premiază cu bijuterii în valoare de 1.000 de euro şi sesiuni de răsfăţ.

„Celebrating amazing women” – acesta este îndemnul primelor zile de primăvară, din partea Iulius Mall Cluj. Ştim că împarţi cu noi pasiunea pentru shopping, aşa că suntem pregătiţi să te surprindem cu cele mai inspirate cadouri de Ziua Internaţională a Femeii.

Campania se adresează exclusiv femeilor şi se desfăşoară în perioada 1 – 8 martie 2017. Toate doamnele şi domnişoarele care fac cumpărături în valoare de minimum 100 de lei din magazinele Iulius Mall Cluj se pot înscrie la tombola dedicată lor.

Zilnic, primele 100 de participante vor fi răsplătite cu surprize instant, la centrul de premiere special amenajat. Doamnele ?i domnişoarele îşi vor putea alege una dintre cutiuţele expuse, care ascund un cadou dublu, oferit de Iulius Mall Cluj. În partea superioară vor descoperi premiul câştigat: vouchere de cumpărături la magazinul Inglot, sesiuni la spa sau produse cosmetice. În acelaşi timp, vor primi o floare, în cutiuţe fiind deja plantate simboluri ale primăverii.


Related posts

Leave a Comment