UPDATE Arbori doborâți de vijelia din Cluj – Mai multe imobile inundate

Județul Cluj a fost lovit de o furtună intensă. Vijelia a adus ploaie torențială și grindină în orașul Cluj-Napoca, precum și în comunele Chinteni, Baciu, Florești, Apahida și Jucu. Din cauza vijeliei, au fost doborâți arbori pe străzile Eroilor, Dorobanților, Teodor Mihali și Albac din Cluj-Napoca.

De asemenea, au fost inundate mai multe imobile din Cluj-Napoca, Baciu și Florești. O mașină care se afla sub podul de la intersecția străzilor Ialomiței și Traian Vuia a rămas blocată de viitura formată în urma ploilor torențiale. Pagubele produse nu au fost încă evaluate.

La fața locului au intervenit angajații Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență, precum și voluntari de la CERT Transilvania

UPDATE

”Suplimentar, a mai fost solicitată intervenția echipajelor ISU Cluj pentru evacuarea apei din subsoluri situate pe străzile Frâncului, Jurământului, Aviator Traian Darjan și Predeal din municipiul Cluj-Napoca. Pentru evacuarea apei din subsoluri au fost alocate în sprijin pe lângă echipajele Detașamentelor 1 și 2 Cluj-Napoca forțe și mijloace din Detașamentele Turda, Dej și Huedin. Astfel, în teren acționează 10 autospeciale cu 7 motopompe și 34 de pompieri”, menționează reprezentanții Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență.

Related posts

Leave a Comment