A început modernizarea unui drum turistic ce leagă Clujul de Bihor

A demarat proiectul de modernizare a drumului forestier ce leagă, prin Apuseni, zona Doda Pilii – Răchițele din județul Cluj de zona Boga-Padiș din județul Bihor.

După ce Consiliile Județene Cluj și Bihor au asfaltat, fiecare, porțiunile de drum județean ce duc spre zona montană, începe modernizarea tronsonului de 10 km de drum forestier dintre Padiș și IC Ponor.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, spune: „Principala consecință a modernizării acestor drumuri ce leagă Clujul de Bihor va consta în impulsionarea dezvoltării turismului în Munții Apuseni, cu beneficiile de rigoare. Pentru a atinge acest obiectiv, în cadrul proiectului european care a vizat modernizarea infrastructurii de acces în zona turistică Răchiţele – Prislop – Ic Ponor, Consiliul Județean Cluj a reabilitat și modernizat cei aproape 21 de km ai Drumului Județean 108 C”.

La rândul său, vicepreședintele Consiliului Județean Cluj, Istvan Vakar, a apreciat colaborarea foarte bună a administrației clujene cu administrația bihoreană. ”Avem datoria de a dezvolta infrastructura în aceste zone, împreună cu partenerii noștri din celelalte județe din Transilvania. Cooperarea regională este esențială pentru a genera prosperitate în comunitățile noastre”.

Related posts

Leave a Comment