A început a doua ediție a Festivalului „Vino la Hoia”

A doua ediție a Festivalului „Vino la Hoia” va avea loc în Parcul Etnografic Național „Romulus Vuia”, secția în aer liber a Muzeului Etnografic al Transilvaniei, în perioada 26-28 mai 2023.

Cei prezenți se vor bucura de o degustare de vinuri și specialități gastronomice, dar și de prezența a peste 40 de meșteri populari din România, care își vor expune produsele. Vor ma fi peste 50 de sortimente de vin din Italia și invitați speciali din România – producătorii de vinuri bio LECHBURG – Lechinta.

Adulții vor putea lua parte la activități pentru cei mari, iar cei mici la ateliere de creație, voie bună și bucurie în minunatul cadru oferit de Parcul Etnografic din Cluj.

Programul va fi completat de trupe de tineri muzicieni ai comunității clujene. Organizatorii invită publicul să susțină comunitatea artistică clujeană prin achiziționarea a cât mai multe jetoane muzicale de la intrarea în muzeu.

Se anunță, astfel, trei zile de relaxare la iarbă verde, în decor plăcut, pe armonii muzicale și multe alte distracții.

Orarul va fi: vineri 10:00 – 19:00 (ultima intrare la ora 18:00), sâmbătă și duminică 10:00 – 21:00 (ultima intrare la ora 20:00).

Related posts

Leave a Comment