5 000 de candidați la angajare, așteptați la Târgul de Cariere

Târgul de Cariere se întoarce cu un nou sezon, iar primul eveniment al ediției de toamnă va avea loc la Cluj-Napoca, în 5 și 6 octombrie, între 11:00 și 18:00, în Sala Polivalentă. La evenimentul la care 60 de companii din diverse domenii de activitate și-au confirmat deja prezența, sunt așteptați aproximativ 5000 de candidați. 

Printre pozițiile deschise în cadrul companiilor participante se numără: specialiști în relații și suport clienți, consultanți financiari, ingineri software și hardware, programatori, mecanici, vânzători, ingineri electroniști, testeri, consultanți, team leaderi, recrutori, operatori de producție, studenți pentru diverse internshipuri. 

„Toamna aceasta căutăm oameni care caută oportunități de carieră, răspunsuri, un nou job, un nou început, vise împlinite sau poate chiar un job mai potrivit profilului lor, iar pentru aceasta la Târgul de Cariere aducem candidații față în față cu oportunitățile care contează”, a declarat Maria Petruța, PR Manager la Târgul de Cariere.

Ediția de toamnă va fi marcată de prezența unui număr mare de companii. Printre acestea se află și Michelin, companie ce își mărește echipa după fiecare ediție. Domeniile producție și tehnică sunt și ele bine reprezentate la Târgul de Cariere, prin intermediul unor companii precum Emerson, TenarisSilcotub sau Hanna Instruments. O ofertă variată de locuri de muncă propun și companiile din domeniul IT prezente la eveniment. Take Off Labs, Veeam, Generix Group România sau FME sunt doar câteva dintre brandurile care îi așteaptă pe candidați. Steelcase va participa și de data aceasta la Târgul de Cariere, cu locuri de muncă din domeniul shared services.

Întâlnirile față în față cu recrutorii vor fi completate de livestream-ul din studioul mobil aflat la fața locului, care va aduce în prim-plan detalii despre locurile de muncă disponibile și interviuri cu reprezentanții companiilor pe diverse teme. Acesta va fi difuzat pe canalele de Facebook, LinkedIn, YouTube ale evenimentului și pe targuldecariere.ro în prima zi a evenimentului. 

Related posts

Leave a Comment