SportinCluj: Edward Iordănescu și-a luat la revedere de la CFR Cluj

Schimbare de antrenor la campioana României! Antrenorul Edward Iordănescu a făcut primul anunț oficial legat de despărțirea de CFR Cluj. Anunțul a fost postat pe Facebook, după cum relatează SportinCluj.ro.

”Contractul meu cu Cfr se termina oficial in cateva zile si doresc sa multumesc din suflet echipei, baietii au fost speciali si ma bucur ca am reusit aceasta performanta extraordinara impreuna. Am lucrat cu un grup deosebit, total profesionist, de care nu ai cum sa nu te atasezi. Fiecare in parte va ramane in sufletul meu. Multumesc Presedintelui care a crezut neconditionat in mine si a fost mereu un factor major de echilibru, Patronului care stiu ce eforturi face pt echipa si cat suflet pune si intregii conduceri. Multumesc suporterilor pt momentele speciale de la ultimul joc si pt dragostea lor pt echipa si nu in ultimul rand staff-ului tehnic care a fost la nivel inalt, staff-ului medical si tuturor celor implicati in activitatea zilnica a echipei !! Sunt mandru ca am reprezentat Clujul si clujenii !! HAI CFR CAMPIOANA ROMANIEI !!
ps.- Nu am venit pt bani la Cfr si nu plec pt bani. Nu am un acord dat in alta parte si nu stiu ce o sa-mi ofere viitorul. Am refuzat orice fel de contact pana in acest moment si prioritate a avut mereu Cfr, doar ca uneori in viata, chiar daca exista o dorinta comuna, exista riscul sa nu gasesti calea comuna !!”, a scris Edward Iordănescu.
Deocamdată, numele noului antrenor al CFR Cluj nu este cunoscut. Există speculații legate de numele lui Marius Șumudică, Ladislau Boloni sau Costel Gâlcă.

Related posts

Leave a Comment