149 de persoane amendate pentru că nu au stat acasă de Paște – Câți clujeni s-au vindecat azi

Prefectura anunță că autoritățile au dat, în prima zi de Paște, 149 de amenzi, în valoare de 316.035 lei. Cele mai multe sancțiuni au fost date pentru nerespectarea măsurii privind restricționarea circulației.

Situația epidemiologică în județul Cluj se prezintă astfel: 172 persoane în carantină, 585 persoane aflate în autoizolare la domiciliu, 146 persoane depistate pozitiv cu Covid-19 din județul Cluj sunt internate în spitalele dedicate din municipiul Cluj-Napoca. Au fost 11 persoane vindecate și externate în ultimele 24 ore, cu vârsta între 24-87 ani, din care 8 din județul Cluj și 3 persoane din alte județe.

În acțiunile de verificare au fost implicați 698 de politiști, jandarmi, politiști locali și militari. Au fost verificate 844 de persoane cu privire la respectarea măsurii de izolare/carantină. De asemenea, au fost verificate și 4 societăți comerciale/persoane fizice autorizate, cu privire la respectarea interdicțiilor pe timpul stării de urgență.

100 de salvatori din cadrul ISU și SAJ au fost implicați în acțiunile de împiedicare a răspândirii noului tip de coronavirus, dar și în activități specifice Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției.

44 cetățeni reîntorși în țară au fost transportați spre locațiile de domiciliu, unde au intrat în carantină sau autoizolare.

Related posts

Leave a Comment