Weekend cu târg de antichități și expoziție fotografică, la Iulius

Weekendul le aduce clujenilor dornici de Mall un târg de antichități şi o expoziţie de fotografie.De asemenea, pasionații de sport sunt așteptați la un eveniment marca WorldClass.

De sâmbătă până duminică, în perioada 20 – 21 februarie 2016, la parterul Iulius Mall Cluj se desfășoară Târgul de Antichităţi și Obiecte Decorative. Aproximativ 30 de colecţionari din întreaga ţară îi vor aștepta pe clienţi cu numeroase piese care poartă patina timpului.

Vineri, de la ora 18.00, în Atriumul Iulius Mall Cluj, cei care vor să își mențină o formă fizică de invidiat vor afla de la specialiștii WorldClass cum să mănânce sănătos și cum să se antreneze corect. Mișcare, distracție și premii sunt ingredientele unei seri perfecte, dedicată celor cu spirit energic.

De sâmbătă, la etajul Iulius Mall Cluj, iubitorii de artă fotografică vor putea admira o expoziție itinerantă. Vor fi expuse peste 20 de lucrări, care au fost premiate în cadrul celui mai mare concurs de fotografie din lume, Sony World Photography Awards.

Related posts

Leave a Comment