Vinul din Republica Moldova ajunge în Suedia

Pentru al patrulea an consecutiv, Republica Moldova a fost prezentă la cea de-a 23-a ediție a expoziției internaționale Expo Real 2021, desfășurată în octombrie la München, Germania, considerată de specialiști ca cel mai important târg internațional pentru proprietăți și investiții

Standul a fost organizat de Agenția de Investiții, care a prezentat oportunitățile de investiții ale Republicii Moldova, arătând zone construibile destinate dezvoltării industriale în zonele economice libere, precum și alte oportunități de investiții.

„Târgul este punctul de întâlnire pentru industria imobiliară, reunind părțile interesate din industrie, de exemplu dezvoltatori, experți și potențiali parteneri de afaceri din întregul ciclu de viață imobiliar: de la idee și concept la investiții, finanțare, realizare, marketing și operare”.

Pentru prima dată delegația din R. Moldova a fost reprezentată de actori din domeniul imobiliar, cum ar fi Asociația Dezvoltatorilor Industriali și Logistici din Moldova (ADIL), Zona Economică Liberă Valcanes (Free Economic Zone „Valkanes”), precum și de Agenția pentru Atragerea Investițiilor și Promovarea Exportului din UTA Găgăuzia (Invest Gagauzia).

Related posts

Leave a Comment