UpNews: Liceele clujene și-au prezentat ofertele educaționale pe Cluj Arena

Târgul ofertelor educaționale ale liceelor din  Cluj, pentru anul școlar 2022-2023 s-a desfășurat la Cluj Arena.

Astfel, la evenimentul al cărui scop vizează promovarea ofertelor educaționale în rândul elevilor care urmează să absolve ciclul gimnazial au răspuns afirmativ un număr de 38 de unități de învățământ preuniversitar, precum și agenți economici, respectiv reprezentanți ai grupului Robert Bosch și ai Farmec S.A. Totodată, societatea UNTOLD SRL a asigurat amenajarea standurilor.

La evenimentul de la Arena din Cluj-Napoca a fost prezent și vicepreședintele Consiliului Județean (CJ) Cluj, Vákár István.

„ Odată cu finalizarea studiilor gimnaziale, elevii și părinții, deopotrivă, se confruntă cu o mare provocare în ceea ce privește definirea traseului educațional ulterior acestei etape. Organizarea unor astfel de târguri, unde tinerii au posibilitatea de a cunoaște oportunitățile și beneficiile oferite de către diferitele instituții educaționale, reprezintă un real ajutor pentru aceștia” a explicat vicepreședintele CJ Cluj.

Pe lângă manifestarea desfășurată la stadionul clujean, la nivelul județului Cluj vor mai avea loc și alte acțiuni de acest fel, respectiv: marți, 12 aprilie 2022, în municipiul Dej, la Grup Școlar Someș, miercuri, 13 aprilie, la Gherla, în cadrul Liceului Teoretic „Petru Maior”, respectiv joi, 14 aprilie, în municipiul Turda, la Colegiul Național „Mihai Viteazul”. Evenimentele vor fi realizate în intervalul orar 10:00-18:00.

Totodată, unitățile educaționale liceale din Florești, Gilău, Huedin și Câmpia Turzii derulează, la rândul lor, cu acest scop, Ziua Porților Deschise.

Târgurile ofertelor educaționale sunt organizate de către Inspectoratul Județean Cluj în parteneriat cu autoritățile publice locale, inclusiv cu Consiliul Județean Cluj.

Related posts

Leave a Comment