Universitatea Stanford: Cinci profesori clujeni de la USAMV se află în elita mondială a cercetătorilor științifici

Cinci profesori ai Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj au intrat în elita mondială. Potrivit unui clasament realizat de Universitatea Stanford din Statele Unite ale Americii, cei cinci profesori se află printre cei mai buni 2 la sută cercetători științifici din lume.

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj a investit constant în ultimii ani în promovarea cercetării științifice. Aceste eforturi au început să producă rezultate importante. Cinci cadre didactice ale acestei universități au fost incluse în topul celor mai buni savanți din lume, realizat de Universitatea Stanford. Unul dintre cei mai bine cotați profesori clujeni este prorectorul universității clujene, Dan Vodnar.

De aceeași părere este un alt cercetător inclus în topul Universității Stanford, prorectorul universității clujene, Andrei Mihalca.

În clasamentul realizat de Universitatea Stanford mai sunt incluși alți trei cercetători științifici ai Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj. Este vorba de Zorița Diaconescu, Francisc Dulf și Adela Pintea, potrivit Via Cluj TV.

Citiți și:

Președintele Academiei Maghiare de Științe a vizitat Universitatea Babeș-Bolyai

Oamenii de știință au dezvoltat soiuri de arbori de cafea fără cofeină

Related posts

Leave a Comment