Un clujean ar putea prelua portofoliul Educației în Guvernul Cioloș

Unul dintre cei mai reputați profesori universitari din Cluj ar putea deveni ministru al Educației în Guvernul Cioloș. El tocmai își încheie mandatul de rector.Este vorba de profesorul preferat al noului premier al României, actualul rector al Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj, Doru Pamfil. Profesorul clujean are o reputație impecabilă și corespunde tuturor criteriilor formulate de cei care au cerut un Guvern de tehnocrați.

Doru Pamfil este independent din punct de vedere politic și nu a făcut parte din nici un partid. Calitatea cercetării științifice realizate în cariera sa a fost atestată prin faptul că a devenit membru al Academiei Române. De asemenea, el a reușit să ducă universitatea clujeană în elita europeană.

Profesorul Doru Pamfil se bucură de mare încredere și la Bruxelles, dar și în comunitatea academică internațională. De asemenea, nu a avut nici un fel de probleme de integritate. Posibilitatea ca profesorul Doru Pamfil să fie nominalizat pentru portofoliul Educației a fost confirmată de surse apropiate noului premier desemnat.

Related posts

Leave a Comment