Un restaurant clujean oferă masă caldă gratuită oamenilor cu posibilități financiare reduse

Reprezentanții unui restaurant din Cluj-Napoca a demarat inițiativa de a le oferi oamenilor nevoiași din oraș o masă caldă. Casa Vikingilor anunță că îi așteaptă pe toți oamenii nevoiași din oraș în fiecare zi de sâmbătă, între orele 10:30 – 11:30, pentru a li se oferi o masă caldă.

 

„Sâmbăta, de la 10,30 la 11:30 oferim tuturor nevoiașilor din Cluj sau împrejurimi o masă caldă, gratuit, la Casa Vikingilor, ei n-au facebook, prin urmare, dacă îi întâlniți sau cunoașteți (oameni fără posibilități sau fără casă) trimiteți-i la locația din Grigorescu, să mănânce! Vom organiza această cantină a nevoiașilor în fiecare sâmbătă, doar la locația precizată, din Cluj!”, a anunțat Casa Vikingilor.

Patronul restaurantului a anunțat că va putea servi până la 100 de porții. ”Personalul îl am, gazul oricum îl plătesc și atunci am zis de ce să nu ajutăm oamenii sărmani. Noi ne pregătim să gătim pentru un număr de 30-50 de persoane. Cât costă un meniu zilei. Prețul de cost ca materie primă este de maxim 10 lei. Și atunci cât ar costa 30 de porții, 300 de lei? Nu este o sumă mare, adică 75 de euro nu e o sumă mare, dar faci bine la 30 de oameni”, a declarat Călin Oancea.

Related posts

Leave a Comment