Un nou sediu de primărie de cartier pentru clujenii din Mărăşti

Din prima zi lucrătoare a noului an, luni, 6 ianuarie 2020, locuitorii cartierului Mărăști vor avea la dispoziție un nou sediu de primărie de cartier, informează reprezentanţii municipalităţii clujene. 

Atât locutorii din zona imediat apropiată, cât și ceilalţi locuitori ai cartierului, vor putea ajunge la noul sediu cu ajutorul transportului în comun, primăria de cartier fiind localizată la 50 m de stația liniei 1 și 150 m de str. București, pe care se află ma multe stații de transport în comun ale liniei 36B, dar și la 500 m de Piața Abator, cu stații ale liniilor 53, 36B, 41, 50, 23, 52.

Datele de contact ale noului sediu sunt strada Porumbeilor nr. 41, colț cu str. Paris, numărul de telefon aferent fiind: 0374.869.377.

În incinta noii primării din Mărăști cetățenii vor putea depune cereri, achita taxe și impozite locale, precum și abonamentele de parcare aferente cartierului, având la dispoziție două ghișee de depunere de cereri, două pentru achitarea taxelor de parcare (disponibile în perioada ianuarie – 31 martie) și un ghișeu de taxe și impozite locale, mai precizează municipalitatea

 

Related posts

Leave a Comment