SportinCluj: U-BT a pășit cu dreptul în noul an competițional

Echipa de baschet masculin U-BT Cluj a debutat cu dreptul în noul an competițional. Clujenii au câștigat, cu emoții, meciul din deplasare contra echipei BC CSM Timișoara. Scorul final al partidei găzduite de Sala Sporturilor Constantin Jude a fost: BC CSM Timișoara – U-Banca Transilvania 89-92 (30-18, 23-25, 12-25, 24-24). Victoria clujenilor a fost asigurată de prestația excelentă din setul al treilea, potrivit SportinCluj.ro.

”În primul rând, felicit echipa din Timișoara pentru replica oferită. Jocul lor arată foarte bine, au o chimie bună și fiecare component al lor evoluează cu încredere. Pe de altă parte, noi am avut o repriză a doua foarte bună. Am început meciul extrem de modest, în special în apărare. Am permis 53 de puncte în primele două sferturi, ceea ce este enorm. Este prea mult pentru o echipă care se respectă și care vrea să fie campioană. Am lăsat jucătorii lor de la perimetru să arunce liberi, deși știam că sunt o echipă bună la trei puncte. Am pregătit acest lucru, dar din păcate nu i-am oprit. Principala cauză a fost lipsa intensității. Nu am avut mentalitatea de a fi învingători la fiecare posesie. Apoi, în partea a doua, am demonstrat opusul, ne-am schimbat atitudinea. Ne-am apărat mai bine, am recuperat mai mult și rezultatul s-a văzut. Urmează acum un meci complicat în Israel, pe care evident ne dorim să îl câștigăm”, a declarat antrenorul principal al clujenilor, Mihai Silvășan, potrivit U-BT.ro.

Baschetbaliștii clujeni își mută acum atenția spre FIBA Europe Cup. Ei vor pleca în Israel, pentru întâlnirea cu Ironi Ness Ziona, programată miercuri.

Related posts

Leave a Comment