Udrea doreşte privatizarea unităţilor din turism pe care le mai deţine statul


Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, susţine că ar trebui privatizate toate unităţile din turism pe care statul le mai deţine şi a putea atrage astfel noi investitori în acest domeniu.”Este momentul să vindem tot ce avem, tot ce putem vinde, pentru că se pare că nu avem aşa oferte atractive pentru adevăraţii investitori în turism, nu cei care au tot cumpărat ca să facă afaceri imobiliare. Cred că este momentul să încercăm să dăm toată infrastructura de turism care se află încă în proprietatea statului şi este foarte prost administrată, a ajuns într-o stare de degradare care nu mai poate funcţiona”, a declarat Udrea, vineri, la Costineşti.
Ministrul a dat exemplul Bulgariei, care a realizat o privatizare reuşită în turism, aceasta fiind una din cheile de reuşită în acest domeniu ale vecinilor noştri.
“Să încercăm să privatizăm în mod absolut transparent şi, în general, să încercăm să aducem investitori fie de pe piaţa internă, dar mai ales dintre investitorii de afară, care fac turism de mult timp şi ştiu cum se face. Bulgaria a privatizat inteligent şi uitaţi cum le merge turismul de litoral”, a mai spus Udrea.

Related posts

Leave a Comment