UDMR şi-a stabilit candidata pentru postul de viceprimar al Clujului

Liderii UDMR Cluj au stabilit cine va fi candidatul formaţiunii politice a maghiarilor pentru postul de viceprimar al Clujului. Este vorba de Emese Olah, în prezent consilier local. Această nominalizare vine după ce liderul UDMR Cluj-Napoca, Anna Horvath, a demisionat din funcţia de viceprimar, după ce a fost pusă sub acuzare în mai multe dosare instrumentate de DNA.

„Datorită faptului că doamna Horváth Anna a muncit foarte mult pentru acest oraş, şi ea este un lider bun, maghiarii din Cluj-Napoca şi-au recăpătat încrederea în administraţia locală. Trebuie să consolidăm această încredere. Funcţia pentru care am primit mandat înseamnă o responsabilitate enormă şi multă muncă. Cei cinci ani de experienţă în administraţia locală îmi vor fi de folos în acceptarea acestei responsabilităţi, iar cei cinci consilieri locali, cu Horváth Anna în frunte, mă vor ajuta în îndeplinirea sarcinilor. Doar astfel, în echipă, putem munci pentru interesele comunităţii maghiare din Cluj-Napoca”, a declarat Emese Oláh.

 

În şedinţa în care a fost nominalizată Emese Olah, conducerea UDMR a decis şi nominalizarea unui nou consilier local, după ce preşedintele organizaţiei judeţene, Botond Csoma, a fost ales deputat la alegerile parlamentare din decembrie, şi a trebuit, astfel, să demisioneze din funcţia de consilier local. Locul său în Consiliul Local Cluj-Napoca va fi ocupat de cel de-al şaselea candidat de pe lista de consilieri la alegerile locale din iunie anul trecut, tânărul inginer constructor, Daniel Nistor.

Related posts

Leave a Comment