Turda va avea patinoar deschis tot timpul anului

Parcul Central din Turda e în plin șantier. O zonă de agrement, cu un centru multifuncțional, dar și un patinoar care va fi deschis tot timpul anului se amenajează în centrul orașului.

Lucrările din cadrul acestui proiect sunt în grafic și progresează într-un ritm bun, potrivit primarului Cristian Matei.

„Acest proiect ambițios înseamnă mai mult decât o simplă transformare. Ne străduim să oferim copilașilor noștri o zonă de agrement modernă și multifuncțională, pentru ca fiecare moment petrecut în Parcul Central să fie unul special”, a transmis primarul din Turda pe pagina de Facebook.

În zona de agrement se construiește și un patinoar care va fi deschis tot timpul anului, care cu siguranță va fi un punct de atracție.

Printre obiective se mai numără o clădire multifuncțională, care va găzdui diverse activități și evenimente, locuri de joacă pentru copii, adaptate pe categorii de vârstă, o piațetă cu pavilion și fântână pentru relaxare. De asemenea, se va lucra la amenajări exterioare care, promit autoritățile, vor fi prietenoase.

CITEȘTE ȘI:

“Experiment plastic” la Turda

Târg cu produse tradiționale și parc de distracții la a VI-a ediție a Târgului Produs de Cluj la Câmpia Turzii

 

Related posts

Leave a Comment