Transfer de vis: Sergiu Buș va juca la Sheffield Wednesday

Sergiu Buș a fost golgheterul primei ligi bulgare, în turul campionatului. Clujeanul a marcat de 10 ori pentru ȚSKA Sofia. Fotbalistul format la CFR Cluj a fost transferat la Sheffield pentru o jumătate de milion de euro. Șefii lui ȚSKA Sofia, echipă la care a fost legitimat ultima dată, au ajuns la un acord cu omologii lor britanici și au făcut anunțul oficial pe site-ul clubului.

”ŢSKA vă informează că este aproape de finalizarea transferului lui Sergiu Buș la populara echipă britanică Sheffield Wednesday. Azi va efectua vizita medicală în Albion, iar apoi va semna contractul cu echipa engleză. Îi urăm succes”, menționează sursa citată.

Sheffield Wednesday ocupă locul 9 în Championship și are ca obiectiv promovarea, astfel că Buș ar putea să aibă șansa, din sezonul viitor, să evolueze în Premier League. Sheffield este unul dintre cele mai vechi cluburi din lume. Înființată în 1867, gruparea ”bufnițelor” are în palmares patru titluri de campioană a Angliei, trei Cupe ale Angliei, o Supercupă şi o Cupă a Ligii.

Related posts

Leave a Comment