Tișe: Guvernul USL încearcă să scoată România în afara Uniunii Europene. Reducerea ratelor la credite, o măsură cu caracter comunistoid

Vicepreședintele PDL, senatorul Alin Tișe, acuză Guvernul USL că ar încerca să scoată România în afara Uniunii Europene, prin promovarea unor modificări legislative controversate. El s-a referit la diminuarea ratelor la creditele bancare, la proiectul de revizuire a Constituției și la trecerea STS din subordinea Parlamentului în cea a Ministerului Administrației și Internelor.În opinia lui Alin Tișe, măsurile dispuse în privința creditelor bancare ar avea un caracter comunistoid. El a adăugat că astfel de măsuri au fost luate doar de Cuba, Venezuela și Coreea de Nord.

Senatorul PDL a declarat că PDL intenționează să atace aceste modificări legislative la Curtea Constituțională. El a acuzat Guvernul că prin scoaterea STS din subordinea Parlamentului, fără avizul CSAT, ar fi afectat sistemul de siguranță națională și a adăugat că se așteaptă la reacții dure din partea partenerilor României din NATO și din Uniunea Europeană.

Related posts

Leave a Comment