Stripes Europe recomandă Clujul drept destinație de vacanță

O influentă publicație de limba engleză, Stripes Europe, a publicat un articol referitor la destinații turistice pe care le recomandă tinerilor. Jurnaliștii au ales patru astfel de destinații: Alicante, Riga, Londra și Cluj-Napoca. Orașul românesc este considerat drept poarta de intrare în Transilvania.

Faptul că Regele Charles al III-lea al Marii Britanii a ales să își petreacă prima vacanță de după încoronarea sa în Transilvania a readus această regiune în atenția presei internaționale. Mai multe publicații au realizat articole prin care le recomandă cititorilor să viziteze această parte a României. Clujul, cu un aeroport foarte dinamic, este considerat drept poarta de intrare în Transilvania. Jurnaliștii străini sunt impresionați de frumusețea satelor și a micilor ferme, spune marchiza Tracy de Worchester, care a fost ea însăși redactor de televiziune.

Articolele pozitive din presa internațională duc la creșterea interesului turiștilor pentru Transilvania. Autoritățile se așteaptă ca în acest an, Clujul să înregistreze un nou record în domeniul cazărilor cumpărate de turiștii străini.

Related posts

Leave a Comment