SportinCluj.ro: Studenții clujeni vor participa ca voluntari la organizarea meciurilor FedCup

Mișcarea Sportivă a Studenților Transilvăneni (MSST), o organizație studențească din cadrul Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport a Universității Babeș-Bolyai (UBB), se implică, alături de Federația Română de Tenis în organizarea întâlnirii dintre România și Cehia din primul tur al Grupei Mondiale din cadrul FED CUP, potrivit SportinCluj.ro.Voluntarii pasionaţi de mişcare în general şi sport în special vor avea ocazia să participe activ atât la pregătirea competiţiei, cât şi la buna ei desfăşurare, cu un aport mai susţinut în promovarea competiţiei în mediul universitar. „Ne bucurăm foarte mult să învăţăm, ajutând la organizarea întâlnirii de FED CUP dintre reprezentativa României şi cea a Cehiei, acolo unde peste 40 dintre noi vom fi prezenţi” a declarat Radu-Tiberiu Şerban, preşedintele MSST.

Această organizaţie a realizat deja o serie de proiecte proprii: ”Crosul MSST 2015”, ”Studembrie 2014”, ”Caravana FEFS 2015” sau ”Conferinţă Importanța Activităţilor Fizice în Societatea Actuală”. La fel de importante au fost şi proiectele partenerilor la care cei de la MSST au fost prezenţi: ”Trofeul Carpaţi 2015”, ”Maratonul Internaţional AROBS Cluj-Napoca 2014”, proiectul SETS” (Şi Eu Trăiesc Sănătos).

Voluntarii MSST se vor implica atât în diseminarea informaţiilor despre Fed Cup prin propriile canale de comunicare, cât şi de detaliile organizatorice ale evenimentului. România va întâlni Cehia pe 6 şi 7 februarie 2016 în Sala Polivalentă de la Cluj.

Related posts

Leave a Comment